produk

Janten serius sareng tanggung jawab mangrupikeun dasar pikeun kéngingkeun kapercayaan klien

tentang Kami

LEUWIH DARI BOTOL! nyieun bungkusan gampang!

Xuzhou Troy Impor sareng Ékspor Co., Ltd.

Kami nyayogikeun perawatan pribadi, kosmétik, parfum, tuangeun sareng inuman, bungkusan ubar kaduana pikeun palanggan anu jilid. Kami ngahasilkeun botol anu bénten-bénten sareng warna na tiasa ngagenclang & jelas, héjo & héjo poék, Amber sareng biru. Jasa tambahan ogé sayogi, sapertos decal, percetakan sutra ogé percetakan ibun. 

APLIKASI PRODUK

Kami mendakan, mendesain, sumber, ngadamel, ngirim, nyimpen, sareng seueur deui!

BERITA

Salami 15 taun ka pengker éta janten seueur jutaan ...

  • Botol pabrik sareng botol gelas pikeun kombucha

    Naon ari Kombucha? Kombucha mangrupikeun inuman anu difermentasi. Umumna ngagunakeun téh hideung atanapi green green salaku bahan baku. Éta ngandung rupa-rupa ragi sareng baktéri, ogé asam organik ...

  • Hayu urang terang langkung seueur ngeunaan wadah bungkusan gelas.

    Botol kaca nyaéta botol anu didamel tina bahan baku gelas. Aya seueur warna botol kaca, kalebet botol kaca bening, botol kaca héjo, botol kaca coklat, botol kaca biru, botol kaca héjo poék. Ayeuna, botol kaca bodas transparan nyaéta ...

  • Larapna Gelas Digunakan dina Botol Kaca / Produksi Jar

    ----------------- Botol kaca bekas - Daur ulang WILAYAN Naon anu dianggo gelas? Gelas anu dipaké nyaéta bungkus gelas anu teu tiasa dianggo, bahan bangunan anu dibuang sareng gelas sapopoé ....