Tentang Kami

Xuzhou Troy Co., Ltd.

Troy nyaéta a Botol kaca & bungkus sareng panutupan relatif panyadia, lokal di Cina.

WETROYES® parantos ngahasilkeun botol kaca & bungkus langkung ti 10 taun. Aya langkung ti 3.000 botol kaca, kendi kaca sareng panutupan anu ditawarkeun online. Kami ogé tiasa ngadamel khusus pikeun anjeun, henteu masalah kapang anyar atanapi percetakan, stiker labél.

Kami narékahan supaya bungkus gampang pikeun palanggan.

Urang tiasa mendakanana, ngarancang, sumberna, ngadamelna, dikirim, simpen, sareng seueur deui.

- Langkung ti 15 pabrik, tempatna di Xuzhou, Shandong, Guangzhou, Zhejiang, Anhui ...

- Produk anu di stock mangrupikeun salah sahiji kaunggulan anu teu kaéléhkeun kami.

- Kaca bahan kadaharan, ISO disahkeun.

Kami nyayogikeun perawatan pribadi, kosmétik, parfum, tuangeun sareng inuman, bungkus ubar kanggo palanggan anu jilid. Kami ngahasilkeun botol anu bénten-bénten sareng warna na tiasa ngagenclang & jelas, héjo & héjo poék, Amber sareng biru. Jasa tambahan ogé sayogi, sapertos decal, percetakan sutra ogé percetakan ibun.

Pikeun palanggan B2C, kami nyayogikeun "kit" bungkus botol kaca sareng kendi kaca, anu ngamungkinkeun usaha mésér jumlah anu langkung alit ti Troy Pack tibatan ti distributor anu sanésna, kalayan harga borongan. Ieu ngabantuan usaha alit ngirangan biaya ku ngaleungitkeun biaya overhead anu teu perlu sareng panyimpenan anu henteu perlu. Dina waktos anu sami, perusahaan ageung mesen jumlah palet ti Troy Pack ngaraosan diskon anu langkung saé.

Kontrol kualitas mangrupikeun prinsip utama TROY; serius sareng tanggung jawab mangrupikeun dasar pikeun kéngingkeun kapercayaan klien. Karyawan profesional ti TROY salawasna nuturkeun unggal léngkah ti produksi dugi ka pengiriman. Troy Pack bakal teras-terasan nyandak "kiridit, tanggung jawab sareng jasa épisién" salaku kabijakan, sareng bakal kerja keras pikeun ngawangun hubungan bisnis jangka panjang anu kuat sareng para nasabah di panjuru dunya.

特色

Produk Kualitas dilakukeun ku Pabrik Certified

Produk anu saé tina Perusahaan Terpercaya

证书

Papanggih tim

jerry-600-600

Jerry Chi

Wakil Présidén

Komunikasi mangrupikeun guru anu pangsaéna.

kevin-600-600

Kevin Xu

Pangadeg & CEO

Kasampurnaan kusabab transendensi konstan.

Perry

Perry Pan

Penjualan

JACKY 1

Jacky Liang

QC

penny

Penny Pan

Penjualan

cassie

Cassie Yue

Keuangan

Amber

Lagu Amber

Penjualan

Lydia

Lydia Lin

Penjualan

Ulasan Pelanggan

Nelepon kami dinten di 0086-0516-85555108 atanapi email info@wetroyes.com

RUMAH