Taros Kami

TAROS KAMI

TAROS KAMI

Troy nyaéta a Botol kaca & bungkus sareng panutupan relatif panyadia, lokal di Cina.

WETROYES® parantos ngahasilkeun botol kaca & bungkus langkung ti 10 taun. Aya langkung ti 3.000 botol kaca, kendi kaca sareng panutupan anu ditawarkeun online. Kami ogé tiasa ngadamel khusus pikeun anjeun, henteu masalah kapang anyar atanapi percetakan, stiker labél. Kami narékahan supaya bungkus gampang pikeun palanggan. Urang tiasa mendakanana, ngarancang, sumberna, ngadamelna, dikirim, simpen, sareng seueur deui.

PERLU ngabantuan?

Entong hestiate pikeun nanyakeun kami hal. Email kami langsunginfo@wetroyes.com atanapi nelepon kami di 0086-0516-85555108

Béré kami panggero

TEL: 0086-0516-85555108

Mobile: 0086 177 7226 2578

SADAYANGNA JAM 9 SUKA KA 6 SUKSES

0086 177 7226 2578

Alamat

Kamar 816, Lanhai Office D Bldg, Lvdi Business Center, Yunlong District, Xuzhou, Jiangsu, Cina, 221006.

E-mail

info@wtroyes.com

Telepon

Penjualan: 0086177 7226 2578

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami