Warta

  • Botol pabrik sareng botol gelas pikeun kombucha

    Naon ari Kombucha? Kombucha mangrupikeun inuman anu difermentasi. Umumna ngagunakeun téh hideung atanapi green green salaku bahan baku. Éta ngandung rupa-rupa ragi sareng baktéri, ogé asam organik ...
    Maca deui
  • Let’s know more about the glass packaging container.

    Hayu urang terang langkung seueur ngeunaan wadah bungkusan gelas.

    Botol kaca nyaéta botol anu didamel tina bahan baku gelas. Aya seueur warna botol kaca, kalebet botol kaca bening, botol kaca héjo, botol kaca coklat, botol kaca biru, botol kaca héjo poék. Ayeuna, botol kaca bodas transparan nyaéta ...
    Maca deui
  • Application of Used Glass in Glass Bottle/Jar Production

    Larapna Gelas Digunakan dina Botol Kaca / Produksi Jar

    ----------------- Botol kaca bekas - Daur ulang WILAYAN Naon anu dianggo gelas? Gelas anu dipaké nyaéta bungkus gelas anu teu tiasa dianggo, bahan bangunan anu dibuang sareng gelas sapopoé ....
    Maca deui
  • Chinese Dragon Boat Festival!

    Festival Parahu Naga Cina!

    Festival Parahu Naga asalna di Cina. Éta mimitina mangrupikeun pésta dimana karuhun kuno disembah dina bentuk balapan parahu naga. Qu Yuan, pujangga Chu salami Periode Nagara Warring, bunuh diri ku batu gede sareng ngaluncatan Mi ...
    Maca deui
  • Ragaman tutup jar mason

    Biasa Tutup Mason Silver Jar Tutup sareng Bahan Jarami Awét Awét: Didamel tina stinplate, tiasa dianggo deui sareng awét, karat-buktina sareng bocor-buktina, mesin cuci piring (Catetan: di luar tutup botol disayogikeun ku benang, nyaéta ...
    Maca deui
  • The processing technology of glass bottles

    Téknologi pengolahan botol kaca

    Pamrosésan salajengna tina botol kaca utamina dumasarkeun kana sarat desain palanggan sareng panggunaan lingkungan, pikeun ngalaksanakeun karya kecantikan sasar. Aya seueur cara ngolah hiasan, sareng pilihan tina metode ngolah gumantung ...
    Maca deui
  • What do you need to DIY your cold brew coffee at home?

    Naon anu anjeun peryogikeun pikeun DIY kopi brew tiis anjeun di bumi?

    Kopi bir anu tiis nyandak dunya ku badai. Anjeun panginten aya perhatosan yén kopi anu raoseun tiis rada langkung mahal di seueur toko kopi. Dupi anjeun heran kunaon? Nyatana, anu ngajantenkeun kopi bir anu langkung awis langkung mahal nyaéta jumlah waktos anu dilakukeun dina nyieun éta. Biasana, ...
    Maca deui
  • Factory Suply Variety of Glass Bottles

    Pabrik Suply Ragam Botol Kaca

    Sejarah pangembangan botol kaca Aya botol kaca di Cina ti saprak jaman kuno. Di pa ...
    Maca deui
  • Rupa-rupa toples gelas tuangeun

    Sejarah ngembangkeun toples tuang tuang Kusabab aya tuangeun, parantos aya bungkusna, tapi bungkus tuangeun anu asli kedahna dimimitian ku neundeun tuangeun kaléng. Industri pengalengan tuangeun mimiti di 1804. Perancis's Nicolas Appert hasil ngembangkeun gl ...
    Maca deui
  • How to Seal your Glass Bottle?

    Kumaha cara Ngégél Botol Kaca Anjeun?

    Cinta ngagunakeun botol gelas anjeun tapi henteu terang kumaha cara ngégélna? Dinten ieu, kami bakal ngenalkeun cara anu sampurna pikeun ngégél botol gelas anjeun! Naon anu urang butuhkeun? 1. Sealer Induksi Genggem Portabel ...
    Maca deui
  • Festival lantern Spring

    Festival Lantera mangrupikeun salah sahiji festival tradisional Cina. Éta tanggal 15 dina bulan lunar anu munggaran, pas dina Festival Spring. Festival lantera mangrupikeun bagian tina Spring Festival saleresna. Bulan mimiti mimiti pinuh dina Taun Anyar bulan. The lantera Fes ...
    Maca deui
  • Wilujeng taun énggal !!!

    Mugia suksés sareng kabahagiaan dina Taun Anyar anu bakal datang! Wilujeng Taun énggal 2021! Festival Spring, nyaéta, Taun Anyar Imlek, biasa dikenal salaku Taun Anyar, Taun Anyar, sareng Taun Anyar. Éta ogé sacara lisan disebut ...
    Maca deui
  • Do you like drinking BOBA tea canning in Glass Jar?

    Naha anjeun resep nginum Pangalén BOBA dina Jar Jar?

    Teh gelembung (ogé dikenal salaku susu mutiara, tèh susu gelembung, atanapi boba; Cina: 珍珠 奶茶; pinyin: zhēn zhū nǎi chá, 波霸 奶茶; bō bà nǎi chá; atanapi 泡泡 茶; poa pào chá di Singapura) mangrupikeun inuman dumasar-tèh. Asalna di Taichung, Taiwan dina awal taun 1980an, éta kalebet ...
    Maca deui
  • Kumaha Milih Suplemén Bungkusan Kaca Anu Katuhu?

    Kumaha Milih Suplemén Botol Katuhu Nalika nyandak produk botelagt ka pasar, jinis botol anu anjeun pilih sareng supplier botol anu anjeun damel tiasa gaduh pangaruh anu signifikan dina kauntungan anjeun. Punten baca syarat sareng daptar spésifikasi anjeun ati-ati ...
    Maca deui
  • Naon kaunggulan botol kaca?

    Bahan sareng wadah bungkus kaca gaduh seueur kaunggulan: 1. Bahan gelas ngagaduhan sipat panghalang anu saé, anu tiasa nyegah oksigén sareng gas sanés tina nyerang konténna, sareng dina waktos anu sareng nyegah komponén anu teu stabil tina kontén ...
    Maca deui
  • Why swing top bottle?  Best choice for your beverage!

    Naha ayunkeun botol top? Pilihan pangalusna pikeun inuman anjeun!

    Botol ayun luhur kéngingkeun nami éta kalayan tutup klip logam / tutup ayun luhur. Tutup ieu ngagaduhan fungsi airtight anu saé sareng cocog pikeun nyimpen jus anu diteken, ...
    Maca deui
  • Perfect cosmetic packaging, very fancy bottle!

    Bungkus kosmétik anu sampurna, botol anu fancy pisan!

    Naha kosmétik dibungkus dina botol kaca? Bungkus botol kaca kosmetik henteu ngan kusabab botol kaca kosmetik tiasa nyandak épék visual anu saé, tapi ogé panyegelan sareng stabilitas kimia na anu hadé nyaéta konci pikeun mastikeun kualitas kosmétik. Dijero...
    Maca deui
  • Tiasa Mason Jar Asup Dina Gelombang Mikro? Naha anjeun terang ngeunaan éta?

    Jawaban Gancang: Nalika prosés hirup gancang, manaskeun tuangeun dina oven gelombang mikro janten populér pisan. Nanging, seueur urang henteu jelas yén aya sarat khusus ngeunaan wadah anu tiasa dilebetkeun kana oven gelombang mikro, supados ngajaga palindungan pribadi urang ...
    Maca deui
  • How many functions do your spray bottle have?

    Sabaraha fungsi gaduh botol semprot anjeun?

    Hoyong terang kumaha anjeun tiasa nganggo botol semprot kabut anjeun? jawabna, sapopoé sareng unggal konner! Kéngingkeun botol semprot, raoskeun hirup anu gampang! 1. Pikeun jalma damel di kantor, kusabab AC, hawa na garing pisan, sareng moi ...
    Maca deui
  • Why need roll on bottles for essential oil?

    Naha peryogi gulung dina botol pikeun minyak atsiri?

    10 ml Kobalt Gelas Biru Gulung dina Botol, Botol Rolling Minyak Penting sareng Bola Roller Baja stainless steel Kualitas Kualitas Unggul: Botol-botol ieu ...
    Maca deui
  • How do Foaming Pump Works? Foaming soap Dispenser!

    Kumaha Cara Nganggo Pompa Foaming? Dispenser sabun foaming!

    Asih botol pompa anu ngabuih? Tapi naha anjeun terang kumaha pompana tiasa dianggo? Hayu urang langkung terang! Prinsip mencét sampo tina botol: nganggo tekanan atmosfir. Nalika nganggo, pencét heula pikeun ngaleupaskeun ...
    Maca deui
  • Olive Oil Dispenser Bottle 17 Oz Vinegar Dispensing Glass Decanter for Kitchen

    Botol Dispenser Minyak Zaitun 17 Oz Cuka Dispensing Kaca Decanter pikeun Dapur

    Pedaran produk Pikeun ngajaga minyak sareng cuka pikeun aksés gampang. Pikeun gaduh kontrol pikeun tuang anjeun sareng nyegah tina tumpahan sareng kabocoran. Pikeun ngalestarikeun minyak sareng cuka anjeun dina botol gelas anu langkung saé, dijaga tina lebu sareng rusak ... ● ...
    Maca deui
  • Super Flint Glass Liquor Bottle for your favourite Vodka!

    Botol Minuman Gelas Super Flint pikeun Vodka karesep anjeun!

     Ngarasakeun vodka anjeun, minuman keras, sumanget? Kéngingkeun botol kaca super flint didieu! Ukuran: 100ml, 500ml, 750ml sayogi. KUALITAS TINGGAL - Botol-botol ieu didamel tina gelas kelas bahan kadaharan anu saé anu awét pisan ...
    Maca deui
  • Botol Cai Gelas Anu Tiasa Dianggo Kanggo Juicing, Kombucha, Minuman Di Bumi

    Jar Minum Kaca Travel Anu Tiasa Dianggo sareng Tutup Airtight Plastik, Botol Cai Kaca kanggo Ngatur, Smoothies, Kombucha, Tea, Botol Susu, Botol Minuman Homemade Éndah, Kendi Gelas Modern- Kendi gelas 16 ons ieu saé, pikaresepeun, ...
    Maca deui
  • A cute Glass Canning Jars! For your DIY Honey Jelly Wedding Favors Baby Shower!

    Kendi Pangalengan Kaca lucu! Pikeun Pernikahan Jeli Madu DIY anjeun Nikah Pancuran Orok!

      PREMIUM Kakuatan TUHAN HEXAGON KUALITAS TINGGI JEUNG GOLONG EMAS: Kendi Gelas Hexagon Indah sareng Tutup Emas nganggo Plastisol Liner. 1,5oz (45ml). 1,75 "(W) x 2" (H). Muka: 1,25 ”BPA GRATIS & MAKANAN Aman & BUKU-TANGGUNG BINA: BPA Gratis 100% ...
    Maca deui
  • Penjualan Panas Ngasilkeun-Kabocoran Bukti Karét Gasket sareng Heded Tutup kanggo Bumi sareng Dapur!

    Wadah Gelas Leutik sareng Tutup pikeun Nikmat Pésta! Kendi kaca luhur kawat ieu ngagaduhan tutup top clamp anu dirancang khusus anu kalebet gasket karét pikeun mastikeun buktina kabocoran sareng segel kedap udara. Kendi kaca 3oz ieu jangkungna 3 "jangkung sareng 2" ...
    Maca deui
  • How to improve glass annealing for glass bottle manufacturers

    Kumaha carana ningkatkeun anil kaca pikeun pabrik botol kaca

    Kusabab parobihan suhu anu drastis, gelas dasar anil dina prosés ngabentuk. Lapisan jero sareng luar ngahasilkeun gradién suhu, sareng kusabab béda bentukna, kandelna, sareng darajat tiis tina produk réngsé, ir ...
    Maca deui
  • Get a beautiful plastic mason jar lid for your bubble tea !

    Kéngingkeun tutup jar mason palastik anu éndah pikeun tèh gelembung anjeun!

      Ngarasakeun téh gelembung DIY anjeun, mimitian ti ayeuna! Anu kedah anjeun lakukeun: 1. kéngingkeun jar tukang batu paporit anjeun, langkung saé pikeun nganggo kapasitas anu ageung sahingga anjeun tiasa nikmati sapanjang jalan tanpa sering dieusian! 2. Tutup palastik anu gampang dianggo, pas sareng sadaya ukuran jarami, kalayan liang anu cekap ageung ...
    Maca deui
  • How to use essential oils and tips

    Kumaha ngagunakeun minyak atsiri sareng tip

    1. Cantikkeun sareng parindah kulit anjeun (lebetkeun minyak atsiri kana baskom anu dieusi cai haneut dina babandingan 500: 3 sareng uap raray anjeun dina jangkungna sakitar 500px tina cai, atanapi langsung nyabak cai kana ramo anjeun pikeun sababaraha kali dina urutan) ...
    Maca deui
  • Hot items coming! Split-type Mason Canning Jar Lids!

    Barang panas datang! Pamisah-tipe Mason Canning Jar Lids!

      Item panas pikeun musim ieu! Biasa sungut & Lebar sungut 2 sapotong / gaya pamisah mason jar tutup sareng band! Bahan anu tiasa dipercaya: tutup Pangalengan sareng larangan tina bahan tinplate, anu awét sareng henteu gampang keyeng, aman ...
    Maca deui
1234 Teras> >> Halaman 1/4