Larapna Gelas Digunakan dina Botol Kaca / Produksi Jar

----------------- Botol gelas anu kapaké - Daur mulang WÉS

USED GLASS

Naon anu dianggo gelas?

Gelas anu dipaké nyaéta bungkus gelas anu teu tiasa dianggo, bahan bangunan anu dibuang sareng gelas sapopoé. Sapertos botol minuman anu dibuang, toples kaleng, botol minuman keras, jst.

Naha gelas anu diperyogikeun diperyogikeun dina produksi botol kaca?

Produksi botol kaca mangrupikeun salah sahiji komoditas bungkusan anu langkung seueur énergi, sareng éta berharga pisan pikeun dipulihkeun deui sareng dianggo. Kumaha ngadaur mulangkeunana bungkusan kaca langkung pas janten topik panas pikeun panilitian domestik sareng luar negeri.

 

Nambahkeun jumlah cullet anu cocog kana bahan baku ngabantosan ngadamel kaca, kusabab cullet tiasa dilebur dina asor anu langkung handap dibanding bahan baku anu sanés. Kusabab daur ulang botol kaca peryogi kirang panas, sareng tungku awak tungku ogé tiasa dikirangan。

 

Prosés anu khusus nyaéta sateuacanna ngolah botol gelas anu kapok, sapertos ngamimitian milah, ngabersihkeun, sareng milah dumasar warna.

 

Panilitian parantos nunjukkeun yén dina pembuatan botol kaca, nyampur sakitar 30% tina cullet anu paling pas, janten éta ogé tiasa ningkatkeun tingkat panggunaan gelas daur ulang sareng ningkatkeun panyalindungan lingkungan.
Ayeuna, kaseueuran pabrik botol kaca nganggo 20% cullet dina prosés pembuatan botol kaca kanggo ngamajukeun lebur sareng pergaulan optimal sareng bahan baku sapertos keusik kuarsa, feldspar sareng alkali.

 

Tangtosna, eusi gelas rusak bakal mangaruhan biaya produksi, warna bahan sareng harga botol gelas.

Intina:

(1) Milih akurat pikeun ngaleungitkeun kokotor
Perlu ngaleungitkeun kokotor sapertos logam sareng keramik dina pamulihan botol kaca. Ieu kusabab pabrik wadah kaca kedah nganggo bahan purity luhur. Salaku conto, tutup logam dina cullet tiasa janten oksida anu ngaganggu operasi tungku; keramik sareng zat asing sanés mangrupikeun kakurangan dina produksi wadah.

 
(2) Pilihan warna
Malihkeun panggunaan warna ogé mangrupikeun patarosan. Kusabab gelas warna henteu tiasa dianggo dina produksi gelas batu teu warna, sareng ngan 10% kaca héjo atanapi batu bénten anu kénging dianggo dina produksi gelas amber, kedah nganggo tanaga kerja atanapi mesin pikeun ngawarnaan gelas anu rusak. pilih. Upami gelas rusak henteu langsung dianggo pikeun pamilihan warna, éta ngan ukur tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun peti kaca héjo hampang.

Nelepon kami dinten di 0086-0516-85555108 atanapi email info@wetroyes.com

Troy nyaeta Botol kaca & bungkus sareng panutupan relatif panyadia, lokal di Cina.

WETROYES® parantos ngahasilkeun botol kaca & bungkus langkung ti 10 taun. Aya langkung ti 3.000 botol kaca, kendi kaca sareng panutupan anu ditawarkeun online. Kami ogé tiasa ngadamel khusus pikeun anjeun, henteu masalah kapang anyar atanapi percetakan, stiker labél.

Kami narékahan supaya bungkus gampang pikeun palanggan.

Urang tiasa mendakanana, ngarancang, sumberna, ngadamelna, dikirim, simpen, sareng seueur deui.

- Langkung ti 15 pabrik, tempatna di Xuzhou, Shandong, Guangzhou, Zhejiang, Anhui ...

- Produk anu di stock mangrupikeun salah sahiji kaunggulan anu teu kaéléhkeun kami.

- Kaca bahan kadaharan, ISO disahkeun.

Kami nyayogikeun perawatan pribadi, kosmétik, parfum, tuangeun sareng inuman, bungkus ubar kanggo palanggan anu jilid. Kami ngahasilkeun botol anu bénten-bénten sareng warna na tiasa ngagenclang & jelas, héjo & héjo poék, Amber sareng biru. Jasa tambahan ogé sayogi, sapertos decal, percetakan sutra ogé percetakan ibun.

Salaku produsén profesional Botol Kaca Botol Jar sareng Tutup di Cina, salaku Pabrik Kaca Jar anu kuat, kami pasti ngagaduhan bungkus kaca anu béda pikeun pilihan anjeun.

Kami ogé nyayogikeun bentuk / desain / volume anu sanés kanggo nginum jus Boba, sababaraha barang jual panas kanggo inpormasi anjeun!

MAT MATERI KUALITAS TERBAIK】 - Kendi mason ieu didamel tina bahan gelas kelas dahareun. Tutup BPA Gratis sareng hideung mangrupikeun bahan cuka-buktina tahan karat anu disahkeun pikeun ngatur ruang sareng pantry anjeun. Simpen suplai anjeun sareng jaga dapur anjeun tetep rapih sareng aman
【Kaséhatan sareng Awét freshness tina barang tuang anjeun, Tapi saluareun éta, anjeun tiasa terang persis naon anu aya dina jar cookie dina titingalian tanpa nyoplokkeun tutupna. Desain ukiran bagian handapna ngagaduhan fungsi buktina géser pikeun mastikeun panempatan anu stabil dina méja
【TÉTONG AIR & TUTERA CUTING, BISI GAMPANG】 - Kendi madu anu saé pikeun nahan cairan, macét, madu, atanapi tuangeun orok; watertight nd airtight screw on & safety Lids sampurna pikeun pangalengan & mandi cai panas. ogé alus teuing pikeun kendi kaca magnét DIY kalayan tutup

 

 

* Kendi kaca bermutu tinggi sareng tutup pérak - Jar kaca buleud mason sareng tutup sekrup pérak, anu didamel tina bahan kualitas luhur pikeun daya tahan maksimum sareng genah.

 

* BPA Gratis & Aman pangan - BPA Gratis 100% aman kelas bahan gelas sareng mesin cuci piring aman. Tutup perak mangrupikeun bahan tahan korosi anu disertifikasi lab

Kendi kaca leutik ieu bakal janten hit di pihak mana waé, kumpul atanapi kawinan. Bentuk kendi retro klasik cool sadayana anu dipikacinta. Anggo kanggo inuman, nembak, pésta, karajinan, bumbu, lilin atanapi naon waé anu anjeun tiasa impikeun.

VERSATILE & MULTIPURPOS: Gaya vintage ieu, kendi jeli anu pikaresepeun, cocog pikeun hadiah pancuran. Jantenkeun Kado-Eusi Anu Dipikir Ku Pelestarian, Rempah, Jams, lilin, atanapi Madu - Ngahias Kalayan String, Pita, Busur, atanapi Twine pikeun Nyiptakeun Hiji -dina nikmat Kawinan.

BPA Gratis 100% katuangan aman kelas gelas sareng Mesin pencuci piring aman. Sungut buleud lemes sareng tutupna disegel nambihan poin tambahan kana kendi kaca ieu. Tutup Perak nyaéta Bahan Tahan Korosi-tahan Tés sareng ngaleuwihan Standar Kasalametan Kelas Pangan.

* Tutup Awi Awi Mason Jar Tutup Sareng nganggo liang Jarami
* Lambung awi anu lestari henteu beracun, kuat, awét sareng éndah
* Kalayan diameter jarami 15mm diaméterna, cocog sareng jarami anu langkung alit tibatan 13mm
* Kalayan gasket panyegelan silikon bakal ngégél guci kalayan leres, henteu aya masalah kabocoran
* Cocog pikeun jar mason sungut biasa atanapi lega sareng kendi pengalengan kalayan sampurna
* Tutup Awi kalayan Cincin Silikon - Béda sareng tutup plastik atanapi stainless steel sanésna, tutup jar mason awi ieu didamel tina bahan alami murni. Dicandak tina awi anu dipelak sacara alami, tutup awi ieu hampang, sareng henteu gampang cacad. Cincin silikon anu tiasa dicabut sacara gampang pas dina jar mason dina sungut anu sanés sareng gampang dibersihkeun. . Beresih sareng tetep garing unggal saatos saatos ulah pikeun kapang.

Hubungi Troy pikeun kéngingkeun sampel gratis !!!

Kirimkeun panilitian


Pos waktos: Jun-24-2021