Hayu urang terang langkung seueur ngeunaan wadah bungkusan gelas.

Botol kaca nyaéta botol anu didamel tina bahan baku gelas.

Aya seueur warna botol kaca, kalebet botol kaca bening, botol kaca héjo, botol kaca coklat, botol kaca biru, botol kaca héjo poék.

Ayeuna, botol kaca bodas transparan seueur dianggo, sareng aya seueur jinis produk. Bahan baku utama pikeun produksi botol kaca didamel tina pasir kuarsa, lebu soda, batu kapur, bubuk feldspar, boraks, natrium nitrat, kalsit, cullet, sareng bahan baku sanésna. Solut disinter dina 1550 ° --1600 ° pikeun ngalebur bahan baku kana cai cair kaca, anu teras diwangun ku alat-alat tuang.

wetroyes-glass-bottle

Hayu urang teuleum pikeun diajar langkung seueur ...

Botol kaca bodas transparan ogé tiasa disemprotkeun kana botol kaca héjo, botol kaca coklat, botol kaca héjo, jst.

Éta ogé tiasa diolah pikeun ibun permukaan botol kaca transparan.

Botol kaca mangrupikeun peti bungkus produk anu paling populér sareng ramah lingkungan, parabot hiasan sareng gelas méja.

Bahan baku gelas ogé bahan bungkusan anu paling murah pikeun ngadamel botol gelas.

Wadah kaca nempatan posisi penting dina bungkus tuangeun sareng inuman.

Botol kaca tiasa dianggo kanggo bungkus anggur, bungkusan inuman, bungkus minyak, bungkus kadaharan kaléng, bungkus asam, bungkusan farmasi, botol réagen, bungkus infus sareng bungkus kosmetik, jst.

wetroyes-315ml-candle-jar
wetroyes-round-hand-soap-glass-bottle

Dijual panas wadah tuangeun dahareun:

Botol kaca transparan sering ditingali dina kahirupan sadidinten. Warna transparan nunjukkeun sajenis kaéndahan transparan. Botol kaca ubar warna transparan langkung seueur dianggo saatos aranjeunna béak. Ayeuna konsumén langkung merhatoskeun kalayan ningkatna standar hirup kalayan gabungan kamanusaan, genah, pantun sareng rasa.

Botol kaca transparan ngagaduhan sungut anu lega sareng sungut sempit numutkeun kana botol botol.

Aya seueur kagunaan sanés tina botol kaca bening dina kahirupan. Naon gunana anjeun? Pamakéan ayeuna mah botol kaca transparan utamina dianggo di dapur, sapertos kanggo nahan bumbu sapertos uyah, cabé, bijil, MSG, jst.

 

wetroyes-glass-spice-bottle (29)
wetroyes-square-glass-jar-12

Nelepon kami dinten di 0086-0516-85555108 atanapi email info@wetroyes.com

Ngeunaan botol inuman anu dijual panas ieu :

Botol kaca mangrupikeun wadah kemasan inuman tradisional nagara abdi, gelas ogé mangrupikeun bahan bungkus kalayan sajarah anu panjang. Botol gelas ngagaduhan tingkat transparansi sareng tahan korosi anu luhur, sareng éta moal ngarobah sifat data nalika keuna ku kaseueuran bahan kimia. Kaparigelan produksi na saderhana, katingalina gratis sareng robih, karasa ageung, tahan panas, beresih, gampang diatur, sareng ngagaduhan ciri kagunaan. 

Sareng kami ngagaduhan seueur jinis Botol Minuman pikeun pilihan anjeun:

 

wetroyes--glass-milk-bottle-with-metal-lug-cap- (6)
wetroyes-embossed-mason-jar-7

Nelepon kami dinten di 0086-0516-85555108 atanapi email info@wetroyes.com

Tentang Kami

Troy Trade mangrupikeun pemasok kontainer kaca sareng panutupan relatif di Cina. Perusahaan urang didirikeun di Xuzhou, Cina di 2009 sareng nyiptakeun brand kami WETROYES ti saprak 2015. Salami sababaraha taun, urang ngadegkeun kamampuan win-win kemitraan anu mantep sareng palanggan ti 30 nagara ...

Kategori

Taros Kami

WETROYES

Kamar 816, Lanhai Office D Bldg, Lvdi Business Center, Yunlong District, Xuzhou, Jiangsu, Cina, 221006.

0086-0516-85555108
info@wetroyes.com

Bahan sareng wadah bungkus kaca gaduh seueur kaunggulan:
1. Bahan gelas ngagaduhan sipat panghalang anu saé, anu tiasa nyegah oksigén sareng gas-gas sanés tina nyerang konténna, sareng dina waktos anu sami nyegah komponén anu teu stabil tina eusi tina volatilizing kana atmosfir;
2. Botol bahan gelas tiasa dianggo sababaraha kali, anu tiasa ngirangan biaya bungkusan;
3. Bahan gelas tiasa sacara gampil ngarobih warna sareng transparansi;
4. Botol gelas aman sareng saniter, tahan résistansi korosi sareng tahan korosi asam, sareng cocog pikeun bungkus zat asam (sapertos inuman jus sayuran, sareng sajabana);
5. Salaku tambahan, kusabab botol kaca cocog pikeun produksi lini produksi keusikan otomatis, pamekaran téknologi botol otomatis keusikan botol sareng alat-alat ogé kawilang asak, sareng panggunaan botol kaca pikeun ngarangkep inuman jus buah sareng sayuran parantos pasti kaunggulan produksi di Cina. Botol kaca wadah kemasan inuman tradisional nagara kuring, gelas ogé mangrupikeun bahan bungkus sareng sejarah anu panjang. Kalayan seueur bahan bungkus dituangkeun ka pasar, wadah gelas masih ngagaduhan posisi penting dina bungkusan inuman, anu teu tiasa leupas tina ciri kemasanna anu bahan bungkus sanésna henteu tiasa ngagentos.

beverage-bottle-2

Hayu urang teuleum pikeun diajar langkung seueur ...

Kaca soda-jeruk nipis didamel tina pasir kuarsa (SiO2), lebu soda (Na2CO3), kapur (CaCO3), feldspar, jst salaku bahan baku utama. Éta dilebur dina 1550 ~ 1600 ℃, dibentuk, sareng gancang didamel pikeun ngahasilkeun bahan padet amorf. Komposisi kimia na rumit pisan, utamina SiO2 (eusi sakitar 72%), Na2O (eusi sakitar 15%) sareng CaO (konténna sakitar 9%), sareng sajumlah alit Al2O3, MgO, K2O, sareng sajabana gelas ieu disebut ogé sagelas soda atanapi gelas kapur soda. Gelas soda biasana ngandung langkung pangotor, sapertos rereged beusi, janten gelas biasa sering ngagaduhan warna héjo hampang. Kaca soda murah, janten seueur dianggo dina konstruksi sareng produk kaca sadidinten. Panto sareng kaca jandéla anu biasana urang anggo biasana soda kaca atanapi produk olahan soda jero. Béda sareng keramik, gelas biasa mangrupikeun bahan homogén sareng isotropik kalayan awak amorf henteu amorf. Salaku tambahan kana gelas soda anu biasa urang tingali dina kahirupan, aya jinis gelas sanés. Sapertos:

(1) Kaca kalium Kaca kalium didamel ku ngagentos bagian natrium oksida dina gelas soda sareng kalium oksida sareng leres-leres nambihan eusi silikon oksida dina gelas. Éta ngagaduhan karasa sareng gloss anu saé, sareng disebut ogé gelas heuras. Kaca kalium seuseueurna dianggo dina pabrik pakakas kimia, parabot sareng produk kaca maju.

(2) Kaca timah Gelas timah disebut ogé gelas beurat, gelas kristal timbal atanapi gelas kristal. Ku nambihan sakitar 24% timbal oksida PbO kana gelas biasa, gelas timah didamel. Gelas jenis ieu ngagaduhan gravitasi spésipik tinggi (beurat kaéra), indéks réfraktif ageung (genep warna warna anu tiasa ngirimkeun spéktrum), sareng teu karasa (résistansi abrasi). Mangrupikeun bahan anu idéal pikeun ngadamel parabot utami, hiasan sareng karajinan.

(3) Kaca kuarsa Kaca kuarsa didamel tina silikon oksida kalayan purity luhur, anu ngagaduhan résistansi suhu luhur anu saé, stabilitas termal sareng sipat optik, ogé stabilitas kimia anu saé. Ilahar dipaké pikeun pabrik alat optik sareng alat kimia. Salaku tambahan, aya seueur jinis gelas, sapertos kaca boron ...

Tentang Kami

Troy Trade mangrupikeun pemasok kontainer kaca sareng panutupan relatif di Cina. Perusahaan urang didirikeun di Xuzhou, Cina di 2009 sareng nyiptakeun brand kami WETROYES ti saprak 2015. Salami sababaraha taun, urang ngadegkeun kamampuan win-win kemitraan anu mantep sareng palanggan ti 30 nagara ...

Kategori

Taros Kami

WETROYES

Kamar 816, Lanhai Office D Bldg, Lvdi Business Center, Yunlong District, Xuzhou, Jiangsu, Cina, 221006.

0086-0516-85555108
info@wetroyes.com


Pos waktos: Jun-30-2021