Botol pabrik sareng botol gelas pikeun kombucha

mason jar pour lid

Naon ari Kombucha?

Kombucha mangrupikeun inuman anu difermentasi. Umumna ngagunakeun téh hideung atanapi green green salaku bahan baku. Éta ngandung rupa-rupa ragi sareng baktéri, ogé asam organik, énzim aktif, asam amino sareng polifenol anu dihasilkeun ku mikroorganisme ieu. Éta beunghar ku vitamin sapertos B3 sareng B12. , Nyumbang kana kaséhatan peujit manusa.

Kumaha Ngadamel Kombucha?

Ngadamel kombucha anjeun nyalira mangrupikeun prosés anu héran gampang sareng langsung. Mimiti, ngadamel téh anu kuat, amis sareng ngantepkeun janten tiis. Mindahkeun kana toples galon sareng selopkeun uas kana cairan. Biasana ngambang, tapi panginten ogé tiasa tilelep ka handapeun, ngambang ka gigir, atanapi ngalih ka luhur sareng ka handap nalika fermentasi; sadayana ieu henteu kunanaon!

 

Nutupan toples ku lapisan dua-an tina anduk piring anu dianyam halus diamankeun ku karét karét. Ieu ngamungkinkeun hawa ngalir kana toples sareng ngajantenkeun bug sareng kokotor tina kéngingkeunana. Tempatkeun toples di tempat anu jauh tina sinar panonpoé langsung dimana éta henteu bakal rame teuing sareng dimana suhu sakitar 70 ° F - 75 ° F rata-rata. Kombucha bakal ferment langkung gancang dina suhu anu langkung luhur atanapi langkung laun dina suhu anu handap.

 

Hayu kombucha fermentasi hiji dugi ka tilu minggu. Salami waktos ieu, ragi sareng baktéri dina scoby bakal ngamimitian ngonsumsi gula dina téh amis, sareng kombucha bakal laun langkung tart sareng kusut. Mimitian ngaraosan saatos saminggu; ngan tuang sakedik tina toples kana gelas. Sakali kombucha raoseun ka anjeun, éta siap dibotolan.

Kumaha Botol Kombucha?

Sateuacan anjeun botol, pastikeun ngaleupaskeun sareng sisihkan dua gelas kanggo dianggo salaku kombucha anu disiapkeun kanggo angkatan anjeun salajengna!

 

Mindahkeun kombucha sésana pikeun ngabersihan botol kaca atanapi kendi kaca. Ngamankeun tutupna sareng ngantepkeun kombucha dina suhu kamar salami hiji dugi ka lima dinten janten karbonat. Masing-masing angkatan kombucha bakal fermentasi dina tingkat anu rada béda dumasar kana sabaraha gula anu aya dina kombucha, suhu, sareng naha anjeun nambihan perasa naon waé.

 

Pariksa unggal dinten ku muka salah sahiji botol. Nalika anjeun ngadangu lemes pop! sareng tingali gelembung anu ngalir ka permukaan cairan saatos anjeun mukakeunana, éta siap! Kulkas sadaya botol sareng inuman dina waktos dua minggu.

Ieu di handap aya botol kaca sareng kendi kaca pikeun kombucha, mangga tuturkeun kami!

swing top glass bottle

Botol Gelas Suplai Pabrik Top - Botol Kombucha kalayan Ayunan Top Ayun 

  • ★ KUALITAS HEBAT - set botol kaca top flip kami didamel tina gelas kualitas panghadéna. Botol nginum gelas ieu BPA Gratis 100% gelas kelas aman pangan, uji kelas dahareun disatujuan, buktina bocor, teu aya racun, ngajaga tuangeun aman sareng seger. Mesin cuci piring aman pikeun beberesih épisién sareng gampang.
  • ★ KEEP'EM FRESH - Sét botol kaca ieu sareng tutupna, mangrupakeun labu anu sampurna pikeun nyimpen sagala rupa inuman buatan bumi. Cocog pikeun inuman karbonat sabab nahan gas. Anggo éta pikeun botol, tuang, sareng ningalikeun anggur, minuman ringan, cai, bir, jus, sareng leueur.
  • ★ LEAKPROOF & AIR TIGHT ketat: Tutup anu tiasa dihirupkeun pastikeun eusi di jero tetep seger nalika dinten anjeun nyimpen. Tutup buktina kabocoran botol pembuatan bir nyiptakeun halangan kedap udara anu ngajaga inuman disegel sareng nyegah karbonasi sareng fermentasi.
16oz paragon jar

Botol Nginum Kaca Travel Anu Tiasa Dianggo sareng Tutup Airtight Plastik kanggo Kombucha

  • 【Botol Jus Kaca Berkualitas Premium Pikeun Jus】 16 gelas botol oz. Botol nginum gelas Wetroyes didamel tina gelas kelas kadaharan anu saé kualitasna, 100% BPA gratis, gratis timah, buktina rengat kanggo nginum inuman séhat. Mesin pencuci piring aman. Beda sareng botol cai plastik, dimana rereged anu ngabahayakeun tiasa nyerep kana eusina. Botol cai urang henteu toksik, ramah lingkungan, tiasa dianggo deui, didaur ulang sareng awét. Hayu urang pamitan botol nginum plastik.
  • 【Kesegaran Airtight & Anti Bocor】 Teu aya anu resep tumpah atanapi bocor anu ngaganggu. Unggal jar jus gelas ti Wetroyes ngagaduhan tutup segel kedap udara pikeun ngajaga jus seger, smoothie, cai anu diinfus, limun usum panas, kombucha, susu susu, kopi anu diseduh tiis, iced-tea dina kulkas atanapi di perjalanan.
  • 【Botol Cai Kaca Hapus Sampurna pikeun Minuman】 pisibilitas pangluhurna ngamungkinkeun anjeun terang naon waé anu aya di jero na. Kendi mason nginum 16 ons kami idéal pikeun nyayogikeun sareng méréskeun jus, leueur buatan imah, kombucha, téh kopi, susu susu, minuman anu difermentasi. Jus anjeun anu anyar diperes katingali saé dina méja anjeun. Barudak anjeun bakal resep nginum tina toples mason katingal hébat ieu!
  • 【16 OZ Botol Cangkir Jembar Lebar kalayan Tutup】 Botol Jus Cangkem Lebar merenah pikeun tuang bubuahan sareng és batu sareng gampang didahar kuis anu kentel, goy beku & batu és nganggo séndok. Sareng botol cai sungutna lega ngamungkinkeun anjeun gampang ngosongkeun sareng ngabersihkeun. Teu kedah corong atanapi sikat botol.
  • 【Gampang Disimpen sareng Dibawa】 Desain langsing matak gampang pikeun dina kulkas, kantong tuang siang, ransel atanapi wadah cangkir mobil. Anu ngamungkinkeun anjeun nyandak botol jus gelas dimana waé anjeun angkat: sakola, damel, ngumbara, dina mobil.
64oz beverage bottles

Multi Tujuan - Kawajiban beurat - 64 Oz Botol Cai Jelas Kaca sareng Tutup Airtight sareng Labél - Saé kanggo Kombucha, Kopi Bir Tiis, Teh sareng seueur deui - Bahan BPA Kelas Makanan Gratis

  • ★ KUALITAS Luhur - Botol ieu didamel tina bahan gelas kandel gratis kalungguhan kualitas luhur anu tahan pisan kana panas sareng tiis sareng tahan kimia.
  • CONVENIENT - Anggo ieu salaku botol dispensing inuman. Simpen cai sulingan anjeun, jus seger, téh, susu atanapi inuman anu sanésna terasrasakeun tampilan anu raos anu disayogikeun ku aranjeunna.
  • REUSABLE - Kontainer anu tiasa dianggo deui ieu sampurna pikeun bir anu tiis, és téh, férméntasi, kopi, kopi inuman, cider, bahan kimia, pelarut, sareng seueur deui
  • ALTERNATIF - Kaluar nganggo botol plastik palastik anu gancang sareng gancang sareng mimitian nganggo tukang ngagedur ieu anu bakal salami anjeun waktos hirup anu séhat
  • PUASAN: Kami yakin anjeun bakal resep Botol ieu! Yakin yén pameseran anjeun ditutupan dina JAMINAN DEUI. Ngan ngahubungan kami bisi aya masalah.
32oz kombucha bottle

Dibutuhkeun deui 32-Ounce Amber Kombucha Growler Botol

  • NILAI EMPAT-PÉK: Anjeun kéngingkeun opat botol growler sareng ENAM cap plastik segel fenolik (leres, 2 tutup tambahan)
  • MULTI-USE: Cocog pikeun Kombucha, kefir cai, nyusu, vanili DIY, panyeduh bumi, panyimpenan bahan kimia & seueur deui
  • Kapasitas: 32 oz = 1 quart = 4 cangkir = 950 ml; UKURAN: 8,5 "jangkung x 3,75" diaméterna; jar sungut diaméterna jero 19 milimeter
  • PROTEKSI UV: Gelas coklat Amber ngajagi tina sinar ultraviolét anu tiasa ngarusak budaya hirup sareng ngancurkeun manpaat kaséhatan; CAPY-SEAL CAPS: Cap ngagaduhan desain kerucut jero pikeun segel anu kedap
  • UKURAN FEREMEN 2: Pikeun kombucha, ngalakukeun fermentasi 2 kalayan perasa anu sampurna dina ukuran 32-ons ieu.
tinplate mason jar lid 3

Kendi Biasana Mason Kaca Biasa pikeun Kombucha

  • Ukuran Sampurna pikeun Pangaléngan Pangalengan & Tepung ---- 16 oz gelas mason mangrupikeun ukuran anu sampurna pikeun meriam sauerkraut buatan imah, asinan, saos, selai, jus, pelestarian, saos tomat, sareng seueur deui. Ogé saé kanggo prepping tuang sareng tuang tuangeun nalika tuang sapertos salad, sésa, gandum sapeuting, bungbuahan dicincang sareng sayuran.
  • Kalebet 2 jinis Tutup Airtight ---- ikét kalebet tutup 12 lembar sapotong sareng 12 sét tutup sareng pita, anu tiasa minuhan sababaraha tuntutan anjeun. Dijieunna tina bahan logam, tutup ieu tiasa dianggo sababaraha kali. Tutup sekrup nganggo garis silikon anu mastikeun segel kedap udara, anu bakal ngajaga inuman anu raoseun sareng nyegah katuangan garing tina basi
  • Sungut Biasa ---- Bukaan lega (diaméterna 2,7 inci) dina toples gelas matak ngamudahkeun ngusir barang. Tutup pérak pikeun panutupan anu elegan pikeun seueur produk. Sungut anu lega ngamungkinkeun gampang diakses kana handapeun toples mason pikeun beberesih kalayan gampang sareng tuntas ku panangan ku lawon baseuh.
  • Ganda Guna ---- Kalayan imajinasi sareng inovasi anu saé, anjeun tiasa nganggo kendi batu ieu ku sababaraha cara. Kacuali pikeun Pangaléngan sareng fermentasi, aranjeunna saé pikeun nyimpen tuang garing sapertos gula, kacang, rempah, gandum, pasta, cookies, sareng permén. Anjeun ogé tiasa ngadamel proyek DIY nyalira, hiasan bumi nganggo kendi batu ieu.
  • Kendi Kokoh sareng Jelas ---- Dijieunna tina gelas kelas-kelas awét gratis BPA gratis, kendi pengalengan ieu cekap cekap pikeun dianggo di bumi sadidinten. Éta jelas, sahingga anjeun tiasa sacara gampil ngaidentipikasi eusi dina pandangan. Label kapur tambahan 16 pcs ngabantosan anjeun pikeun nyebatkeun kendi ieu langkung gampang. Éta mangrupikeun barang anu kapaké, seueur pikeun tujuan bumi sareng dapur anjeun.

Nelepon kami dinten di 0086-0516-85555108 atanapi email info@wetroyes.com


Waktos Post: Jul-01-2021