Kegiatan perusahaan

  • Chinese Dragon Boat Festival!

    Festival Parahu Naga Cina!

    Festival Parahu Naga asalna di Cina. Éta mimitina mangrupikeun pésta dimana karuhun kuno disembah dina bentuk balapan parahu naga. Qu Yuan, pujangga Chu salami Periode Nagara Warring, bunuh diri ku batu gede sareng ngaluncatan Mi ...
    Maca deui
  • Wilujeng taun énggal !!!

    Mugia suksés sareng kabahagiaan dina Taun Anyar anu bakal datang! Wilujeng Taun énggal 2021! Festival Spring, nyaéta, Taun Anyar Imlek, biasa dikenal salaku Taun Anyar, Taun Anyar, sareng Taun Anyar. Éta ogé sacara lisan disebut ...
    Maca deui
  • Troy Day Trip – TAIERZHUANG

    Troy Day Trip - TAIERZHUANG

    Bagja pisan pikeun aya dinten perjalanan sareng urang sadayana. Taierzhuang Kami Xuzhou Troy Co., Ltd. Salaku pemasok bungkusan kaca profesional, urang damel atos, maén langkung saé !!! Pikeun reureuhan, kami ngayakeun perjalanan dinten ka Tai'erzhuang, ...
    Maca deui
  • NAHA MILIH KACAPAN VIOLET GELAP

    1. Éta katingalina méwah pisan. Nalika anjeun grab aranjeunna sareng ningali éta handapeun cahaya panonpoe, warna Violet saé bakal muncul. Teras éta bakal ngajantenkeun produk anjeun dipikacinta dina pandangan mimiti. 2. Kaca ungu Violet ramah lingkungan sareng stabilitas kimia anu saé. Gelasna tiasa didaur ulang 100%. 3. Kaca ungu Violet tiasa ngahalangan vi ...
    Maca deui
  • Perayaan ulang taun ka-5

    Maca deui
  • Urang ngalih ka kantor énggal! Diskon bakal dimimitian dina bulan Agustus, mangga ngahubungi kami kalayan bébas

    Maca deui