Warta industri

  • Application of Used Glass in Glass Bottle/Jar Production

    Larapna Gelas Digunakan dina Botol Kaca / Produksi Jar

    ----------------- Botol kaca bekas - Daur ulang WILAYAN Naon anu dianggo gelas? Gelas anu dipaké nyaéta bungkus gelas anu teu tiasa dianggo, bahan bangunan anu dibuang sareng gelas sapopoé ....
    Maca deui
  • How to improve glass annealing for glass bottle manufacturers

    Kumaha carana ningkatkeun anil kaca pikeun pabrik botol kaca

    Kusabab parobihan suhu anu drastis, gelas dasar anil dina prosés ngabentuk. Lapisan jero sareng luar ngahasilkeun gradién suhu, sareng kusabab béda bentukna, kandelna, sareng darajat tiis tina produk réngsé, ir ...
    Maca deui
  • Learn about Class Making History

    Diajar ngeunaan Kelas Nyiptakeun Riwayat

    Éta teras-terasan matak ningali kana sajarah sareng sadar kumaha urang ngadamel paningkatan. Janten, aya ideu kumaha artcraft botol kaca robihna ngalangkungan waktos? Hayu urang diajar sababaraha sajarah! Sejarah Kaca Gelas anu pangpayunna dikenal pikeun ngabatu ...
    Maca deui
  • How to clean the bottle after the essential oil is used up?

    Kumaha cara ngabersihan botol saatos minyak atsiri habis?

    Seueur alat dina kahirupan urang sadidinten kedah diberesihan. Nalika sababaraha hal parantos béak, éta pisan masalah pikeun ngabersihkeun nalika anjeun badé nganggo éta. Aranjeunna teras-terasan ngaraos bakal aya rasa beberesih, tapi pikeun botol minyak, langkung hésé dikumbah ...
    Maca deui
  • Bamboo Mason Jar Lids Regular Mouth With Straw Hole

    Awi Jar Mason Tutup Tutup Mulut Biasa Sareng liang Jerami

      Ukuran: Diaméter batin: 54mm (2.13 "), diameter luar: 70mm (2.76"), diaméterna liang jarami: 15mm (0,59 "). Bahan Pengetahuan Alam sareng Daur Ulang: Tutup anu didamel tina 100% persén awi alami olahan sareng bahan kadaharan silikon. Teu aya BPA, ...
    Maca deui
  • Brief introduction of glass bottle spraying method

    Perkenalan singget tina metode nyemprot botol kaca

    Garis produksi nyemprot botol kaca umumna diwangun ku bilik panyemprot, ranté ngagantung sareng oven. Aya ogé pangobatan cai payun, botol kaca, anu peryogi diperhatoskeun khusus nyaéta masalah pembuangan kotoran. Sedengkeun pikeun kualitas ...
    Maca deui
  • How to improve glass annealing for glass bottle manufacturers

    Kumaha carana ningkatkeun anil kaca pikeun pabrik botol kaca

    Kusabab parobihan suhu anu drastis, gelas dasar anil dina prosés ngabentuk. Gradién suhu antara lapisan jero sareng luar dihasilkeun, sareng kusabab béda bentukna, kandelna, sareng darajat tiis tina finis ...
    Maca deui
  • Can the glass bottle be broken and reused? The main points of making glass products from broken glass

    Naha botol kaca tiasa dipecah sareng dianggo deui? Titik utama nyieun produk gelas tina gelas rusak

    Dina taun-taun ayeuna, kalayan ningkatna gancang élmu modéren sareng téknologi, industri kaca kuno sareng tradisional parantos dilahirkeun deui, sareng sababaraha produk kaca sareng fungsi unik parantos kaluar. Kacamata ieu henteu ngan ukur maénkeun éparan cahaya tradisional ...
    Maca deui
  • More glass bottles make the poetic life丨8 creative uses of mason bottles

    Langkung seueur botol kaca ngajantenkeun kahirupan puitis 丨 8 kagunaan kreatif tina botol mason

    Bubuka: Mason Jar, botol gelas anu katingalina henteu istiméwa, ayeuna mangrupikeun hiasan anu saé anu populér di panjuru dunya. Mimitina, botol Mason éta ngan ukur toples kaca sareng tutup beusi anu benang, anu ditancegkeun pisan, ... ...
    Maca deui
  • The mystery of bubbles in glass bottles

    Misteri gelembung dina botol kaca

    Sababaraha botol kaca tiasa ningali sababaraha gelembung dina gelas, aya naon? Dinten Rongtai Gelas bakal ngajelaskeun ka sadayana: 1. Eusi bubuk ultrafine dina bahan baku botol botol teuing, sareng partikel halus teuing kuat dina tahap awal ...
    Maca deui
  • The future development focus of glass bottle container industry

    Fokus pangwangunan kahareup industri wadah botol kaca

    Botol kaca sareng industri utensil mangrupikeun industri mata pencaharian tradisional sareng industri anu peryogi pisan pikeun kamekaran ékonomi nasional. Dina sapuluh taun ka pengker, éta parantos ngembangkeun gancang sareng industri parantos ngalaman parobahan anu hébat. Perbaikan anu teras-terasan ...
    Maca deui
  • Briefly on the factors that damage the smoothness of glass bottles

    Sakeudeung ngeunaan faktor anu ngarusak kelancaran botol kaca

    1. Nalika kosong kaca murag kana kapang awal, éta moal tiasa leres-leres ngasupkeun cet awal, sareng ngagosok teuing ku témbok kapang kanggo ngabentuk lipatan. Saatos ditiup, lipatan sumebar sareng ngagedéan, ngabentuk tilep dina awak botol kaca. 2. Gunting ...
    Maca deui
  • How much do you know about the color of wine bottles?

    Sakumaha seueur anjeun terang ngeunaan warna botol anggur?

    Warna botol anggur héjo héjo, teu warna sareng transparan, coklat, sareng sababaraha biru. Naon pangaruhna tina warna botol ieu? Nyatana, aya seueur carita dina warna botol anggur ieu. 1. Kunaon gr ...
    Maca deui
  • 10 reasons that affect the quality of glass bottles

    10 alesan anu mangaruhan kualitas botol kaca

    Hayu atuh nyaritakeun ngeunaan prosés ngahasilkeun botol kaca. Mimiti, urang kedah ngarancang, nangtoskeun sareng ngadamel kapang. Bahan baku gelas didamel tina pasir kuarsa (sipat: mineral silikat) salaku bahan baku utami, sareng bahan bantu sanés anu dilebur janten liq ...
    Maca deui
  • What are the requirements of glass bottles for silk screen printing

    Naon sarat botol kaca pikeun nyetak layar sutra

    Ayeuna, standar hirup jalma beuki luhur beuki luhur, jeung sarat pikeun kualitas kahirupan beuki luhur. Pikeun nyumponan kabutuhan konsumén, botol kaca ogé parantos dicitak. Janten, naon syarat pikeun scree ...
    Maca deui
  • The Production Process of Glass Bottle Mold

    Prosés Produksi Citakan Botol Kaca

    Botol kaca sareng gelas sanés mangrupikeun produk penting dina industri uyah asam silikon sadidinten, ogé produk tradisional dina industri bungkus. Dina taun-taun ayeuna, insiden kaamanan pangan sering kajadian, anu ngahudangkeun ...
    Maca deui
  • The operating rate of the glass bottle raw material soda ash industry is expected to rebound

    Laju operasi industri gelas soda bahan baku botol kaca diperkirakeun rebound

    Botol kaca sareng gelas sanés mangrupikeun produk penting dina industri uyah asam silikon sadidinten, ogé produk tradisional dina industri bungkus. Dina taun-taun ayeuna, insiden kaamanan pangan sering kajadian, anu parantos ...
    Maca deui
  • Glass bottles have become an indispensable part of the pharmaceutical industry

    Botol kaca parantos janten bagian penting dina industri farmasi

    Salaku bahan anorganik silikat, gelas gaduh performa anu kawilang stabil, mulus sareng transparan, sareng khusus cocog pikeun bungkus, panyimpenan sareng pelestarian kualitas pangobatan. Dina waktos anu sami, harga gelas kawilang murah dibandingkeun anu sanés ...
    Maca deui
  • How to choose a glass bottle factory – depends on these aspects

    Kumaha milih pabrik botol kaca - gumantung kana aspék ieu

    Mimiti, éta henteu rapuh. Upami botol kaca anu rapuh gampang nyababkeun sababaraha bahaya anu disumputkeun, éta ngabahayakeun kasalametan sareng kaséhatan masarakat. Kadua, geulis, botol kaca bermutu tinggi sering pisan transparan. Teu aya defec ...
    Maca deui
  • New Tin Printing Factory

    Pabrik Percetakan Timah Anyar

    Naha anjeun peryogi percetakan khusus dina tutup logam? Naha anjeun hariwang ngeunaan waktos pimpinan? Teu kedah hariwang deui. Kami gaduh Pabrik Percetakan Timah urang ayeuna. Kami Xuzhou Troy Co., Ltd. Salaku pemasok bungkus kaca profesional, urang henteu ngan ukur ha ...
    Maca deui
  • Top-rated Glass Vodka Bottle

    Botol Kaca Vodka paling luhur

    Naon Vodka? Naon Bedana Vodka sareng Gin? Vodka mangrupikeun sumanget sulingan anu paling umum didamel tina séréal atanapi kentang. Sacara tradisional, minuman keras anu jelas kasohor ...
    Maca deui
  • Glass Recycling: Creating No Additional Waste

    Daur Ulang Kaca: Nyiptakeun Teu Runtah Tambahan

    Kaca didamel tina bahan baku sustainable sadaya-alami. Éta mangrupikeun bungkusan anu dipikaresep pikeun konsumén ngeunaan masalah kaséhatan sareng lingkunganana. Konsumén resep bungkusan kaca pikeun ngajaga rasa produk atanapi ...
    Maca deui
  • The Right Way to Make Homemade Glass Cleaner

    Cara Anu Tepat Pikeun Ngadamel Kaca Anu Di bersihkeun

    Cuka mangrupikeun Bahan Ajaib Jantenkeun bersih deui kaca anjeun tina bahan-bahan anu sigana parantos aya dina lomari anjeun. Anjeun teu kedah nyéépkeun artos ageung dina beberesih anu tiasa ngagaduhan bahan kimia anu anjeun henteu ...
    Maca deui
  • How to Open a Difficult Jar

    Kumaha Muka Jar Kasar

    mindahkeun tina WIKIHOW https://www.wikihow.com/Open-a-Difficult-Jar Teu aya anu langkung parah tibatan lapar sareng gaduh toples tuangeun anjeun teu tiasa muka. Naha tutupna nyangkut kana asinan anjeun, atanapi anjeun henteu tiasa lebet kana mentega suuk, tong setrés ...
    Maca deui
  • How to Make Scented Cleaning Vinegars Step By Step

    Kumaha Cara Nyucikeun Wébégal Ngabersihan Wines Léngkah

    Cuka mangrupikeun salah sahiji solusi alami anu pangsaéna di planét, tapi kaseueuran jalma henteu resep kana bau na. Gampang pisan nyandak cuka sulingan bodas lami sareng ngajantenkeun janten cuka beberesih anu wangi anu ngajantenkeun ieu langkung bersih bahkan langkung kuat ogé ...
    Maca deui
  • How to choose the best virgin coconut oil

    Kumaha milih minyak kalapa parawan anu pangsaéna

    Naha anjeun gaduh sakedik pamendak cara milih minyak kalapa parawan anu pangsaéna pikeun manpaat kaséhatan? Kuring parantos ngaraosan sababaraha mérek minyak kalapa anu henteu murni ieu ti sagala rupa nagara dina 10+ taun ka pengker. Serius...
    Maca deui
  • Why is recycling glass jars important?

    Naha daur ulang kendi kaca penting?

    Ampir bungkusan naon waé anu didamel tina gelas tiasa didaur. Tina toples gelas kanggo macét atanapi acar dugi ka botol kaca kanggo bir atanapi roh, nalika anjeun bérés produk di jero, anjeun henteu kedah miceun bungkusna, anjeun tiasa ngadaurkeun deui ...
    Maca deui
  • OWN YOU OWN BOTTLE : How To Make A Custom Glass Bottle Jar

    SORANGAN BOTOL SORANGAN: Kumaha Cara Nyiptakeun Botol Botol Khusus

    Botol gelas khusus tiasa ngabantosan anjeun ngararancang sareng nyiptakeun wadah sampurna anu menonjol dina riungan. Pelanggan anjeun mikawanoh seueur mérek ku botol atanapi bentuk bungkus - sareng desain bungkus custom, anjeun tiasa mastikeun lini produk anjeun ...
    Maca deui
  • About Production 3 : Why MOQ for production is high

    Ngeunaan Produksi 3: Naha MOQ pikeun produksi tinggi

    Produk utama kami utamina nganggo peti kaca unggal dinten, didamel tina gelas kapur soda. Umumna dihasilkeun ku mesin otomatis. Ayeuna mesin anu kami anggo nyaéta 2 rupa: mesin IS sareng mesin 8S. (Pls tingali dihandap gambar) Sacara umum, aya sarat ...
    Maca deui
  • About Production 2 : Production Machine

    Ngeunaan Produksi 2: Mesin Produksi

    Produk utama kami utamina nganggo peti kaca unggal dinten, didamel tina gelas kapur soda. Umumna dihasilkeun ku mesin otomatis. Ayeuna mesin anu kami anggo nyaéta 2 rupa: mesin IS sareng mesin 8S. (Pls tingali dihandap gambar) ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2